یکی از امورات مهمی که در استفاده از سیستم گرمایشی باید صورت گیرد رسوبگیری دورهای پکیج و لولههای شوفاژ که منجر به افزایش عمر مفید دستگاه می گردد. متاسفانه بعضی از کاربران نسبت به این موضوع بی توجه هستند و درست زمانی اهمیت جرم گیری پکیج برای آن ها روشن می شود که به پکیج و رادیاتورهای منزل آن ها خسارت جدی وارد شده است. اگر در منزل خود از پکیج ایران رادیاتور بهره برداری می نمایید و به تازگی متوجه نشانههایی همچون افت فشار آب گرم یا دیر داغ شدن آب مواجه هستید ،لازم است بدانید که زمان سرویس و رسوبگیری پکیج شما شده است.
ساده ترین و قدیمی ترین روش این است که در ابتدا آب موجود در داخل لوله های پکیج را خالی کنید برای این کار ابتدا فلکه ورودی پکیج را ببندید و شیر پرکن پکیج را باز می گذاریم و همچنین یکی از شیرهای آب گرم مصرفی را باز می گذاریم تا آب تخلیه شود و فشار پکیج به صفر برسد.
سپس قاب پکیج را باز کرده و همه سنسورها روی مبدل حرارتی اصلی و ثانویه را جدا می کنیم و خود مبدل های حرارتی را باز کرده و بیرون می آوریم.
دلیل رسوب پکیج ایران رادیاتور چیست؟
به طور معمول گرفتگی پکیج و لولههای آن ربطی به برند پکیج ندارد. چرا که همه پکیجها از هر برندی که باشند با گذشت زمان با رسوب گرفتگی مواجه می شوند . سختی آب و املاح موجود در آن دلیلی برای رسوب گرفتن دستگاههای گرمایشی می باشند . در واقع به مرور زمان، ترکیباتی همچون منیزیم و کلسیم روی لولههای پکیج جمع می شوند و به همین خاطر لازم است که به طور دورهای پکیج را رسوب گیری نمود تا به تجهیزات آسیب بیشتری وارد نشود.
آب گرمِ همیشه در دسترس یکی از مزایای بزرگ استفاده از آبگرمکن دیواری می باشد. این آبگرمکنها نسبت به یک آبگرمکن استاندارد مخزندار ۵۰ درصد کمتر انرژی مصرف میکنند و بهینهتر هستند. البته مانند هر وسیله دیگری، هر چه بهتر از آبگرمکن مراقبت کنید، قطعا کارآیی و طول عمر بیشتری خواهد داشت.
همچنین این رسوب گرفتگی قطعات پکیج ایران رادیاتور ممکن است به دلیل استفاده از لوله های نامناسب و حتی لوله کشی غیراستاندارد نیز رخ دهد. به همین خاطر تاکید میکنیم که نصب و راه اندازی دستگاههای گرمایشی خانه خود را به افراد حرفهای بسپارید.
هر چند وقت یک بار باید آبگرمکن دیواری جرم گیری گردد؟
در صورتی که به تازگی، آبگرمکن خریدهاید یا چندین سال است که این وسیله گرمایشی را دارید، به احتمال زیاد، برایتان سؤال پیش میآید که هر چند وقت یکبار باید آبگرمکن خود را تمیز نمایید. بیشتر تولیدکنندگان، تاکید می کنند که آبگرمکن برقی هرسال باید جرم گیری شده ، البته شهری که در آن زندگی می کنید و کیفیت آب منطقه، بر تعداد دفعات رسوب زدایی آبگرمکن دیواری، تأثیر بسزایی خواهد داشت . در صورتی که در منطقهای زندگی می کنید که سختی آب بالایی دارد، لازم است تعداد دفعات جرم گیری آبگرمکن دیواری را افزایش دهید .
آموزش گام به گام نحوه رسوب زدایی پکیج گرمایشی
در این روش برای جرم و اسیدشویی پکیج از مواد جرم گیر بهره برداری می شود که حتما می بایست در زمان استفاده از این مواد ها نکات ایمنی را رعایت نمایید.
در هنگام رسوب زدایی از ماسک و لباس کار و دستکش و عینک بهره مند شوید.
در حین ریختن اسید از پاشیدن ان بر روی لباس کار و اعضای بدن جلوگیری نمایید.
در صورت پاشیدن اسید بر روی اعضای بدن ان را فورا با اب شستشو دهید.
گام اول : دو شاخ برق پکیج را از برق جدا کرده و کاور پکیج را باز کنید.
گام دوم : پس از باز کردن کاور پکیج آب دستگاه را تخلیه نمایید.
آب پکیج را به روش زیر تخلیه نمایید :
ابتدا شیر ورودی آب سرد پکیج را ببندید. سپس شیر پرکن پکیج را در جهت خلاف عقربه های ساعت باز نمایید و در آخر شیر آب گرم شیلنگ دستشویی را باز نمایید تا آب سیستم تخلیه شود.
گام سوم : مبدل پکیج را از طریق دو عدد پیچ آلن به بلوک ها متصل است را باز کنید.
گام چهارم : دو روش برای رسوب زدایی مبدل ثانویه :
۱ – شستشوی مبدل با دیسکلر (اسید و یا جوهر نمک صنعتی)
۲ – در صورت تخلیه نشدن کامل رسوب ها از طریق اسید شویی
مبدل را حرارت داده و سپس با ضربه چکش و فشار آب رسوبات کنده شده بیرون میریزد.
گام پنجم : حال پس از مرحله باز کردن مبدل و تخلیه کامل آب درون آن، مبدل را روی زمین قرار دهید و از سمت دو سوراخ آن شروع به ریختن دیسکلر می نماییم و بعد از گذشت ۱۵ دقیقه با فشار آب می شوریم .
گام ششم : در صورتی که بعد از اسید شویی مبدل هنوز رسوبات به طور کامل تخلیه نشده بود. مبدل را روی اجاق گاز گذاشته و شعله را زیاد میکنید و با سرخ شدن مبدل آن را توسط یک آچار برداشته و با چکش چندین ضربه محم زده و سپس با فشار آب میشوریم
گام هفتم : بعد از تخلیه کامل رسوبات از مبدل اقدام به نصب مینمایم . اورینگ ها را در صورت نیاز تعویض کرده
گام هشتم : اقدام به نصب مبدل ثانویه مینماییم . نکته : هنگام نصب دقت شود جهت شیارهای روی مبدل باید سمت چپ قرار گیرد وگرنه بسته نمیشود
گام نهم : در آخر فشار دستگاه را روی ۱/۵ تنظیم کرده و دستگاه را روشن می کنید.
آموزش گام به گام رسوب زدایی پکیج
برای انجام عمل رسوب زدایی و اسید شویی پکیج از ماده ای بنام دیسکلر استفاده می شود که استشمام و تماس مستقیم بدن یا لباس با این ماده سمی باعث سوختگی می شود به همین علت اگر تخصص و تجربه کافی برای انجام عمل این کار را ندارید بهترین راه این است که این کار را به متخصص بسپارید.
نکته : استفاده از اسید در جهت رسوب زدایی املاح آهکی نیاز به شناخت ترکیبات تشکیل دهنده رسوب دارد، بنا براین بدون دانش شناخت نوع املاح موجود در آب یا رسوب استفاده از اسید جهت شستشو مجاز نمی باشد. رسوب زدایی پکیج چگونه است؟
هر تعمیرکار پکیج و فرد حرفه ای و متخصصی باید مجهز به دستگاه رسوب زدایی پاورفلو باشد. برای سهولت و کم خطر بودن فرآیند رسوب زدایی پکیج از دستگاه های که مخصوص جرمگیری و شستشوی انواع مبدل ابگرمکن و پکیج دیواری است استفاده کنید. حمل این دستگاه ها آسان است و مجهز به موتور پمپ القایی بدون شفت مخصوص اسید می باشد که در ضمن دارای فیلتر می باشند که گازهای اسیدی را تصفیه می کنند.
رسوب زدایی بدون صرف زمان و استفاده از جوهر نمک یا اسید قوی برای رسوب زدایی،برابر است با پایان عمر مبدل مسی پکیج دیواری گرمایشی.
در نهایت می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید .